szereplők( a való életbe)

Szereplők

Robert Pattinson ( Edward Cullen)

Született: 1986. május.13.
Születési hely: Anglia, London
Születési név: Robert Thomas - Pattinson
Élet rajz
Robert Pattinson 19 eves volt , mikor felfigyelt Rá egy szakma a Harry Potter a Tűz Serlege ÉS című filmben , melyben a tragikus sorsú Cedric Diggory - t alakította , Harry Potter riválisát , Aki AZ utolsó pillanatban átáll a címszereplő oldalára . Pattinson A Főnix Rendje című Ötödik Potter moziban is feltűnik visszaemlékezés formájában . A Londonban élő FIU Egyéb filmjei Mellett Szamos színdarabban is szerepelt , ÉS EGY kisebb szerepben feltűnt a képernyőkön is .


2008-ban. november 27 -en mutatták egy Hazai mozik AZ Alkonyat című filmjét .
2009-ben. november 20 -an Pedig a második részt , AZ Újholdat .Kristen Stewart ( Bella Swan)

Született: 1990. április 9.
Születési hely: USA, Los Angeles
Élet rajz
Kristen Stewart Jodie Foster oldalán bukkant fel először a filmvásznon David Fincher Pánikszoba című filmjében. Kitűnő alakításával azonnal beleírta magát a filmrajongók emlékezetébe. 2007-ben az Út a vadonba című filmben szerepelt, amelyet Sean Penn rendezett.


A magyar mozik 2008 november 27-én mutatták be az Alkonyat című új filmjét.


Taylor Laurent ( Jacob Black)

Született: 1992. február 11.
Születési hely: USA, Grand Rapids, Michigan
Születési név: Taylor Daniel Lautner
Élet rajz
Taylor Daniel Lautner 1992. február 11-én született Grand Rapids-ban, Michigan államban. 6 éves korában kezdett karatézni tanulni, Fabiano Karate Iskolájában tanult, és a egy évvel az edzések elkezdése után már versenyeket nyert. Hamarosan meghívták, hogy a hétszeres világbajnok Mike Chattel eddzen, majd 8 évesen felkérték, hogy hazája színeiben induljon a World Karate Association versenyén, ahol bizonyított, hiszen 3 arany érmet nyert és a Junior World Forms and Weapons champion címet. Testépítéssel folytatta „pályafutását”. 2003-ban, 11 évesen megszerezte a fekete övet és számos rangot.
Bár imádta a karatét, Taylor úgy érezte ki szeretné próbálni magát színészként. Ez a ˝kísértése˝ akkor támadt, mikor 7 évesen elment egy meghallgatásra, amit a Burger King hirdetett meg. Bár nem kapta meg a szerepet a reklámban, élvezte a meghallgatást és mondta a szüleinek, hogy kipróbálná magát színészként. Így Taylor és szülei Michigan és California között autókáztak, hogy meghallgatásokra vigyék Taylort. Végül Taylor apja úgy döntött Los Angeles-be költöznek, hogy fiának több esélye legyen a szerepekre.


LA-ba költözés után Taylor több sorozatban is kapott alkalmi szerepeket (My Wife and Kids, Summerland, The Bernie Mac Show..) és szinkronhangként is sikeres volt (Danny Phantom; What´s New, Scooby-Doo?; Charlie Brown). Az áttörést 2005-ben a Cápasrác és Lávalány kalandjai c. film főszerepének megszerzése jelentette. 3 hónapig forgattak Austinban, Texasban. Hónapokkal később megkapta Eliot szerepét a Tucatjával Olcsóbb 2-ben.


Igazán híressé a 2008-ban megjelent Twilight c. film tette, ahol Jacob Blacket, a Quileute törzs indánját alakította. Bár a fiú magassága nem éri el a 180 cm-t, a rajongók tiltakozása miatt nem cserélték le a Twilight-széria második epizódjában, így a 2009. november 20.-án megjelenő Újhold c. filmben is ő játssza majd Jacobot.


Blly Bruke ( Charlie Swan)

Született: 1966. november 25.
Születési név: Wiliam Albert Bruke
Születési hely: Belingham, Washington, USA
Élet rajz
Burke   Bellingiumban született , Washington. Ő televíziós hitelek is szerepet Star Trek : Deep Space Nine ( az epizódbanMásodik bőr" ) , Party of Five, Gilmore Girls, Karen Sisco, Rojt, Szerzetes és A Closer ( 4. évad , epizód 13 "Ügyvédi meghatalmazás" játszik az ügyvéd Phillip Stroh ) . Ő is játszik Eric Box nyomozó a filmben Lelhető fel,.Ő mozgókép hitelek közé Jane Austen maffia !, Along Came A Spider, Végleges Jeopardy, Flashpoint és Ladder 49. A közelgő film hitelek közé A Bukott, Bánatpénz, Törés és Nyugdíjazás. Azt is meg Feast of Love ( 2007) , társ- rendező Selma Blair és Morgan Freeman. 2008-ban megjelent Burke SzürkületAlapján a bestseller regénye Stephenie MeyerJátszott szerepe Charlie Swan.Ő is alakította Bobby testvére, Jack a show My Boys. Burke reprized játszott szerepéről Charlie Swan a Szürkület' s folytatásában , New Moon és Fogyatkozás.


Burke az egyik " híres arcok " a online póker weboldal Hollywood Poker, ami fut együtt Ongame Network. 2010 februárjában , Burke vetették a thriller Drive Angry, amely a rendező Todd Farmerés társ- star Amber Heard, Nicolas Cage és William Fichtner.

Mivel július 2010 Burke jelenik meg a TNT dráma sorozat Rizzoli - szigetek.

Jackson Rathbone ( Jasper Hale)

Született: 1984. december 21.
Születési név: Monroe Jackson Rathbone
Születési hely: Singapure
Élet rajz
Gyerekként Jackson rengeteg helyen megfordult édesapja munkája miatt. Szingapúrban született, de élt Maydenben, Jakartában (Indonézia), Londonban, Kaliforniában, Connecticutban, Norvégiában, végül Texasban kötött ki. Jackson részt vett a helyi közösségi színházban, rendkívül aktív volt, futbalozott, kosárlabdázott és baseballozott is. Ráadásul elindított egy együttest és egy kis üzletet is. A legjobban a színészet és a zene tette boldoggá. Mikor középiskolába ment, elköltözött Michiganbe, és az Interlochen Arts Akadémiára jelentkezett. Itt rengeteg színészi előadáson vett részt. Ezen az akadémián diplomázott. Jackson legjobb barátja egy zenész, Alex Boyd, bemutatta õt menedzserének, Pat Cutlernek, aki rögtön észrevette benne a tehetséget, filmkarierrt ajánlott neki. Egyértelművé vált, hogy a színészet való neki. Egymás után kapta a szerepeket sorozatokban és filmekben egyaránt. Később Jacksont áthelyezték Torontóba, ahol jelenleg lakik. A nagy nemzetközi áttörést a Twilight film hozta meg a számára Jasper Hale-ként. Jackson imádja a filmeket, és szeret tanulni is belõlük és imádja a zenét is.

Ashley Greene ( Alice Cullen)

Született: 1987. február 21.
Születési név: Ashley Michele Greene
Születési hely: Jacksonville
Élet rajz

Jacksonville-ben nőtt fel, 17 éves korában Los Angelesbe ment, hogy megvalósítsa álmát: színésznő vagy modell akart lenni (a modellkedéshez túl alacsony volt). Színészi pályája előtt szerepelt a Mest Kiss Me, Kill Me című videoklipjében és vendégszereplőként részt vett a népszerű Punk'd című átverő showban, és a Bostoni halottkém sorozatban. 2008-ban megkapta Alice Cullen szerepét az Alkonyat című, Stephenie Meyer azonos című könyve alapján készült filmben. Ez a film lett élete egyik fordulópontja, mivel ennek köszönhetően megismerte őt az egész világ, és egyre több rajongója lett.

Peter Facinelli( Dr. Carlise Cullen)

Született: 1973. november 26.
Születési név: Peter Facinelli
Születési hely: New York
Élet rajz
Első komoly filmszerepét Rebecca Miller Angela című filmjében kapta 1995-ben, majd a The Prince of Love című filmben tűnt fel. 1996-ban ismerte meg későbbi feleségét Jennie Garth-t az 'An Unfinished Affair című film forgatásán. Számos más televíziós filmben is szerepet kapott.2000-ben James Spaderrel játszott együtt a Szupernova című filmben, szerepelt A skorpiókirályban 2002-ben, majd főszerepet kapott a Fox csatorna Fastlane – Halálos iramban című sorozatában. Többször is szerepelt az HBO Sírhant művek című sorozatában. 2006-ban az Árnyék nélkül 2. című filmben gyilkossági nyomozót alakított. 2008-ban a Szesz, szex és steksz című vígjátékban Matthew Broderick-kel játszott együtt. Ugyanebben az évben kapta meg Carlisle Cullen szerepét az Alkonyat című filmben. 2009-ben az Alkonyat – Újholdban visszatért a vámpír szerepében, a 2010 nyarán bemutatandó harmadik részben is látható, és szerződést írt alá a negyedik filmre is.

2009 óta a Jackie nővér című sorozatban alakítja Dr. Fitch Coopert.

Elizabeth Reaser( Esme Cullen)

Született:1975. június 15.
Születési név:  Elizabeth Ann Reaser
Élet rajz
Egyszer megjelent egy londoni színpadon termelés csak két hallgatóság tagjai , és az előkészítés , ő játszotta a Mentett lógott ki a sürgősségi ellátásban , a kutató viselkedése orvosi személyzet .2004 októberében , Interjú magazin üdvözölték őt , mint az egyik "14 To Be " új kreatív nő .[szerkesztés]Ő nyerte el a "Jury Award " a Newport Beach Filmfesztiválon 2006-ban munkáját a film Sweet Land, és 2007-ben jelölték az Independent Spirit Award A " legjobb női alakítás " ugyanazon részét . Reaser is szerzett Primetime Emmy -díj jelölés Legjobb Vendégház színésznő játékfilmsorozatban neki visszatérő vendég megjelenése 2007 során a televíziós sorozatok Grey 's Anatomy mint egy ismeretlen terhes nő amnéziában szenved .


Reaser játszott Eszmé Cullen A filmben SzürkületAlapján a legkeresettebb regény az azonos nevű által Stephenie Meyer. 2009-ben , Reaser reprized ő játszotta Eszmé Cullen -ban A Twilight Saga : New Moon, A Twilight Saga : Eclipse és a repríz A Twilght Saga : Breaking Dawn .

Kellan Lutz (Emmett Cullen)

Született:1985. március 15.

Élet rajz
Lutz számos tévésorozatban szerepelt. Visszatérő szerepei voltak a Model Citizens és a The Comeback című sorozatokban, és kisebb szerepei a Gazdagok és szépek (The Bold and the Beautiful), a CSI: New York-i helyszínelők (CSI: NY), a Mindig nyár (Summerland), a Sírhant művek (Six Feet Under), a CSI: A helyszínelők (CSI: Crime Scene Investigation) és a Hősök (Heroes) című tévésorozatokban. Szerepelt a Talajfogás (Stick It), a Felvéve (Accepted) és a Szalagavató (Prom Night) című filmekben is. 2006-ban szerepelt Hilary Duff "With Love... Hilary Duff" nevű illatának reklámjában, és a "With Love" című slágerének videoklipjében is. Majd 2008-ban a Hinder "Without You" című számának a videoklipjében szerepelt. Ugyanebben az évben Lutz játszott a Gyilkos megszállás (Generation Kill) című minisorozatban, mely Evan Wright könyvén alapult.


Lutz Emmett Cullen szerepét alakította Stephenie Meyer Alkonyat (Twilight) című könyvének a filmes átdolgozásában, majd a következő részekben is szerepelt. Szintén játszott a 90210 című sorozatban George Evans-ként. Lutz újra együtt fog játszani a Warrior című filmben közeli barátjával, Ashley Greene-nel, aki az Alkonyat című filmben is vele játszott. Szerepelt a Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on Elm Street) című filmben Deanként 2010 áprilisában és Poszeidónként az Immortals című filmben.Lutz a főszereplő-jelöltek egyike a Hansel and Gretel: Witch Hunters című közelgő horrorfilmben. Jelentkezett a Conan című 2011-es film főszerepére is, de végül Jason Momoa kapta meg a szerepet.


Lutz egyike a 2010-es Calvin Klein X fehérnemű-kampány modelljeinek.

Nikki Reed (Rosalie Cullen)

Született: 1988. május 17.
Születési név: Nicole Houston Reed
Születési hely: Los Angeles

Élet rajz
Nicole Houston "Nikki" Reed (Los Angeles, Kalifornia, USA, 1988. május 17.) amerikai színésznő és forgatókönyvíró. 2003-ban, a Tizenhárom című film megjelenése után vált híressé, mivel a film forgatókönyvének társszerkesztője volt. Reed azóta több filmben szerepelt, többek között Dogtown urai és a Mini's First Time. A valódi ismertséget azonban mégis Stephenie Meyer Alkonyat (Twilight) című könyvéből forgatott film hozta meg, melyben Rosalie Hale-t, a Cullen család gyönyörű szőke vámpírlányát alakítja.

Gil Birmingham (Billy Black)

Született: 1966. július 13.

Élet rajz
Birmingham leadta televíziós mutatkozott be egy epizód a dagály , és folytatta a csillag televíziós show, beleértve epizód Buffy, a vámpírok réme . Birmingham appeared as a series regular in the medical drama Body & Soul , starring Peter Strauss. Birminghamben szerepelt a sorozat rendszeres orvosi dráma Body & Soul , főszereplő Peter Strauss. In 2002, he received a First Americans in the Arts (FAITA) award for an "Outstanding Performance in a Recurring Role" for Body & Soul . 2002-ben kapott egy első amerikaiak a művészetek (FAITA) díjat a "Legjobb teljesítmény egy visszatérő szerepe" a Body & Soul. TV viewers have seen him in guest appearances on Veronica Mars , where he played shady casino owner Leonard Lobo. TV-néző látta a vendég szerepelt a Veronica Mars , ahol játszott árnyas kaszinó tulajdonosa, Leonard Lobo. More recently, Birmingham appeared in the comedy improvisation show 10 Items or Less , as John Greene, and in Nip/Tuck as a tribal shaman . A közelmúltban, Birmingham meg a vígjátékban improvizációs show 10 elem vagy kevesebb , mint John Greene, és a Nip / Tuck , mint a törzsi sámán .On film, Birmingham starred with Dean Cain in Gentle Ben 1 and its sequel . A film, Birmingham szerepelt a Dean Cain a Szelíd Ben 1 és annak folytatása . His Native American Comanche ancestry has brought him numerous roles, such as the alcoholic , abusive father in Skins . Ő indián Comanche származású hozta őt számos szerepeket, mint például az alkohol , gyalázkodó apja a Skins . A pivotal role for Birmingham came as Manny Deadmarsh in The Doe Boy , which won the Sundance International Filmmaker's Award in 2001. A döntő szerep jutott a Birmingham Manny Deadmarsh az a Doe Boy , amely megnyerte a Sundance Nemzetközi filmesek's Award 2001-ben.


In 2005, Birmingham won the American Indian LA Film and Television Award for "Outstanding Supporting Role" in Dreamkeeper , a two-part miniseries, for his portrayal of Sam. 2005-ben megnyerte a birminghami indián LA Film-és Televízió díját a "Legjobb szerepe" a Dreamkeeper , egy két részből álló minisorozat, az ő ábrázolása Sam. In the role, he captured the feelings of a father who had made regrettable choices, yet who desperately sought to reconnect with his son. Szerepében, s elfoglalták az érzéseit egy apa, aki sajnálatos döntéseket hozni, de aki kétségbeesetten igyekezett újra a fiával. After the success of Dreamkeeper , Birmingham played Sharp Claw in the Hallmark Hall of Fame movie, Love's Long Journey . Sikere után Dreamkeeper, Birmingham játszott Sharp Karom a Hallmark Hall of Fame- film, a Love's Long Journey .


Cast by Steven Spielberg in the six-part miniseries Into the West , Birmingham offered a gripping portrayal of the older Dogstar. Által leadott Steven Spielberg a hat részből álló minisorozat Into the West , Birmingham ajánlott izgalmas ábrázolása az idősebb Dogstar. One of his many fine performances, he adeptly portrayed Dogstar from adulthood through his elderly years. Az egyik a sok szép teljesítmény, s adeptly alakította Dogstar akár felnőttkorig az ő idős év. It is through his eyes, that viewers witness the atrocities and devastation that occurred at Wounded Knee in 1890. Ez az ő szemével, hogy a nézők tanúi az atrocitások és pusztítás történt, hogy a Wounded Knee-nél 1890-ben.


After Into the West , he switched gears to play Moipa, a vengeful tribesman in End of the Spear . Után Into the West, felkapcsolta fogaskerekek játszani Moipa, bosszúszomjas idegen a vége a Spear . In addition to film roles, Birmingham's voiceover work includes The Wild Thornberrys , Night at the Museum , and the animated film Turok: Son of Stone . Ezen kívül a film szerepek, Birmingham kommentár, a munka magában foglalja a Wild Thornberrys , Éjszaka a múzeumban , és az animációs film Turok: Son of Stone .


Longing to battle vampires again after his taste in Buffy the Vampire Slayer , Birmingham joined the werewolf pack as Billy Black, chief of the Quileute tribe in the movie Twilight , based on the book series written by Stephenie Meyer . Vágy, hogy harcba vámpírok után újra a kedve a Buffy, a vámpírok réme, Birmingham csatlakozott a vérfarkas csomagot, mint Billy Black, vezetője a Quileute törzs a film Twilight alapján könyvsorozat írta Stephenie Meyer . Birmingham reprised his role in the sequel, New Moon . Birmingham reprized ő szerepe a folytatás, a New Moon .

Birmingham recently filmed The Love Ranch , starring Helen Mirren and Joe Pesci , and directed by Taylor Hackford . Birmingham nemrégiben forgatott The Love Ranch , főszereplő Helen Mirren és Joe Pesci , és a rendező Taylor Hackford . The movie is a true story about the married couple who founded the first legal brothel in Nevada in 1975. A film egy igaz történet egy házaspár, aki megalapította az első legális bordély Nevada 1975-ben. Birmingham plays the corrupt sheriff Johnny Cortez, who is Joe Pesci's right-hand man.  Birmingham játszik a korrupt sheriff Johnny Cortez, aki Joe Pesci a jobb keze.

Boo Boo Stewart (Seth Clearwater)

Született: 1994. Január 21.
Születési hely:  Beverly Hills , Kalifornia , Egyesült Államok

Élet rajz
Korai munkája

During 2004-2010 he appeared or starring in several independent , direct-to-video or TV films , also hosted six episodes of children's show Blue Dolphin Kids in Hawaii, has done stunt work on several films including the 2006 film Zoom and the 2007 film Beowulf , and appeared on episodes of Steve Harvey's Big Time Challenge , ER , Dante's Cove , and Everybody Hates Chris . 2004-2010 során látszott, vagy főszerepben több független , direct-to-video- vagy tévéfilmek is otthont hat epizód gyermek show Blue Dolphin Gyerekek Hawaii, tette kaszkadőrmunka több filmben többek között a 2006-os film Zoom és a 2007-es film Beowulf , és megjelent epizódok Steve Harvey's Big Time Challenge , ER , Dante's Cove , és mindenki Hates Chris . He toured with Hannah Montana / Miley Cyrus in her Best of Both Worlds Tour featuring the Jonas Brothers and was also recently in the Camp Rock Freestyle Jam, and a set of Target commercials with the same band . Turnézott a Hannah Montana / Miley Cyrus benne a legjobbat Tour felvázoló a Jonas Brothers és a szintén nemrég a Camp Rock Freestyle Jam, és egy sor Target reklám az ugyanabban a sávban . He recorded opening theme from Disney Channel Games 2008 "Let's Go!", and in 2010 " Under the Sea (from The Little Mermaid )" for the Disney recompilation disc DisneyMania 7 . Ben rögzített nyitó témát Disney Channel Games 2008 "Let's Go!", és 2010-ben " a tenger alatt (a The Little Mermaid ) "a Disney recompilation lemezt DisneyMania 7 .

Also during 2006-2008 he was member of Disney 's group T-Squad . 2006-2008 során is tagja volt a Disney 's csoport T-keret .

2010: Színházi debütáló

In 2010 portrayed Seth Clearwater in the The Twilight Saga: Eclipse , third installment of The Twilight Saga film series . 2010-ben alakította Seth Clearwater a The Twilight Saga: Eclipse , a harmadik részlet a Twilight Saga film sorozat . Stewart's character becomes more important in the 2011 and 2012 films The Twilight Saga: Breaking Dawn .  Stewart karaktere egyre fontosabbá válik a 2011 és 2012 filmek The Twilight Saga: Breaking Dawn .

Stewart will be releasing a comic in the summer of 2010 along with his new EP with 5 new songs.  Stewart lesz mentesít egy képregény nyarán 2010 mellett ő az új EP-5 új dal.


Also in 2010, he was named a Celebrity Ambassador by the Muscular Dystrophy Association . Szintén 2010-ben, ő kapta a Celeb nagykövet az izomsorvadás Egyesület . In his role, Booboo is helping raise awareness in the fight against muscle diseases. Az ő szerepe, Booboo segít felhívni a figyelmet az izom betegségek elleni küzdelemben. He is also part of MDA's "Make a Muscle, Make a Difference" PSA campaign, being featured in print and TV ads. Ő is része az MDA a "Make a Muscle, Make a Difference" PSA kampányt, hogy szerepelt a nyomtatott és televíziós hirdetéseket.


Chaske Spencer (Sam Uley)

Született: 1975. március 9.
Születési hely: Oklahoma , Egyesült Államok

Élet rajz
Spencer született Tahlequah, Oklahoma és nőtt fel Montana , Kooskia , Lapwai , és Lewiston, Idaho . His heritage includes Sioux , Nez Perce , Cherokee , Creek , French , and Dutch .He has two younger sisters. Az ő öröksége is Sioux , Nez Perce , Cherokee , Creek , francia és holland .  Van két húga. He graduated from Clearwater Valley High School in 1994, where he went by the name James Spencer,  and acted as a young teen at the Lewiston Civic Theater. Ő végezte el Clearwater Valley High School 1994-ben, ahol ment a neve James Spencer,és cselekedett, mint egy fiatal tizenéves a Lewiston Civic Theater. Spencer went to college at Lewis Clark State College for a year before dropping out to pursue his acting career. Spencer ment főiskolára a Lewis-Clark State College-egy évvel korábban kikerült, hogy folytassa színészi karrierjét.


He struggled doing odd jobs and taking lessons from coaches like David Gideon and Ed Kovens. Küzdött csinál alkalmi munkákat, és figyelembe tanulságai edzők, mint David Gideon és Ed Kovens. Then he got a role in the 2002 in the film Skins , which then lead to Dreamkeeper , and Into the West . Aztán kapott egy szerepet a 2002-ben a film Skins, amely azután vezet Dreamkeeper , és az Into the West .

In 2009, Spencer played werewolf Sam Uley in New Moon , based on Stephenie Meyer 's novel of the same name . 2009-ben Spencer játszott vérfarkas Sam Uley a New Moon , alapul Stephenie Meyer 's regény az azonos nevet . He finished filming Eclipse in October 2009, reprising his role as Sam. Befejezte forgatás Eclipse 2009 októberében, élve az ő szerepe, mint Sam.

He is a recovering alcoholic and drug addict. Ő egy visszaszerzés alkoholos és kábítószerfüggő. He celebrated his one-year anniversary of being sober when he signed his contract for New Moon . Ben ünnepelte egy éves születésnapját, hogy józan, amikor aláírta a szerződését a New Moon .


Julia Jones (Leah Clearwater)

Született: 1981. Január 23.
Születési hely: Boston, Massachusetts

Élet rajz
Julia Jones-ben született Bostonban, Massachusetts államban. Jones studied at The Boston Ballet School from the age of 4. Jones tanulmányait a Boston Ballet School éves kortól 4. She began working in commercials and local theatre when she was eight.  Jones graduated from the historic Boston Latin School , the oldest school in America, and later Columbia University with a degree in English. She has modeled for Levis, The Gap, Esprit, and L'Oreal. Ő kezdett el dolgozni a reklám és a helyi színházban, amikor már nyolc.  Jones végzett a történelmi Boston latin iskola , a legrégebbi iskola Amerikában, majd a Columbia Egyetemen , amelynek mértéke az angol. Ő modellezett a Levis, A Gap, Esprit, és a L'Oreal.Jones is of English, African, Chickasaw, and Mississippi Choctaw descent.  Frank Jones, her father, is a well-known civil rights attorney originally from the South. Jones az angol, afrikai, Chickasaw, és a Mississippi Choctaw származású.  Frank Jones, az apja, egy jól ismert, a polgári jogi ügyvéd eredetileg a dél. Penny Wells, her mother, is of English descent. Penny Wells, az anyja, az angol származású. On her father's side, Jones' heritage is black and Indian. A lány apja oldalán, Jones örökség fekete és indián.


She appeared in Chuck Wicks ' music video for Hold That Thought. Úgy látszott, az Chuck Wicks "videoklipjében Tartsd ezt a gondolatot.


In 2009, she appeared in the Culture Clash play, Palestine, New Mexico , at the Mark Taper Forum in Los Angeles. 2009-ben, feltűnt a kulturális különbségek játszanak, Palesztina, Új-Mexikó, a Mark Taper Fórum Los Angelesben.

Tyson Houseman (Quil Ateara)

Született: 1990. február 9.
Születési név: Tyson Houseman Connor
Születési hely: Edmonton , Alberta , Kanada

Élet rajz
Houseman egy First Nation leszármazottja Cree Nemzet . He graduated from Victoria School of the Visual and Performing Arts' in Edmonton, and has previously been involved in theater productions. Szerzett diplomát Victoria School of Visual Arts-és Előadóművészeti "Edmonton, és korábban részt vett színházi produkciók. His first major role was in The Twilight Saga: New Moon , and he reprised his role as Quil Ateara in The Twilight Saga: Eclipse .  Houseman and other Twilight saga actors participated in a benefit baseball game in March 2010; the proceeds benefitted earthquake relief efforts in Haiti, as well as the Blood Center of Southeast Louisiana and the 9th Ward Field of Dreams. Első komolyabb szerepét a The Twilight Saga: New Moon , s reprized játszott szerepéről Quil Ateara a The Twilight Saga: Eclipse . Houseman és egyéb Twilight Saga szereplői részt vett ellátás baseball meccsen március 2010, a bevételt részesült földrengés segélyakciónak Haitin, valamint a Blood Center Délkelet-Louisiana és a 9. Ward Field of Dreams.

Kiowa Gordon (Embry Call)

Született: 1990. március 25.
Születési név: Kiowa Joseph Gordon
Születési hely: Peach Springs, Arizona

Élet rajz
Gordon-ben született Berlinben, Németországban , ahol apja, Thomas Gordon, dolgozott.Ő a hetedik nyolc gyermek (Mac, Sean, Aaron, Josh, Cheyenne, Sariah, Lakota), és az anyja , Camille Nighthorse Gordon, szintén színésznő.Gordon az európai és Hualapai indián származású, és tagja a Hualapai törzs, amely Észak-Arizona elhelyezni. A család költözött vissza Az Egyesült Államok amikor két, s nőtt fel Arizona , ahol részt vett Cactus Shadows High School -ban Cave Creek, Arizona .Ő egy mormon , és van egy része ugyanazon kórteremben a Twilight szerző Stephenie Meyer .Eltekintve jár, ő is énekes.


In 2009, Gordon played werewolf Embry Call in New Moon , based on Stephenie Meyer 's novel of the same name . 2009-ben, Gordon játszott vérfarkas Embry felhívás a New Moon , alapul Stephenie Meyer 's regény az azonos nevet . Gordon has said that he was approached one day at church by Stephenie Meyer as she thought he would be perfect for the wolf pack. Gordon azt mondta, hogy ő lehetett megközelíteni egy napon a templomban a Stephenie Meyer, ahogy gondolta, tökéletes lenne a farkasfalka. He then attended an open casting call where he landed the role of Jacob Black's best friend. [ citation needed ] He has now finished Eclipse , reprising his role as Embry. Ezután részt vett egy nyílt felhívás döntő, ahol leszállt a szerepét Jacob Black legjobb barátja. [ szerkesztés ] Már most elkészült Eclipse , élve az ő szerepét Embry. Kiowa replaced Krys Hyatt (who played Embry in Twilight ) in New Moon and Eclipse . Kiowa helyébe Krys Hyatt (aki játszott a Embry Twilight ), a New Moon és az Eclipse.

He has recently relocated from Cave Creek to Los Angeles .Ő nemrég áttelepült Cave Creek a Los Angeles .
As of 2010, Kiowa is in a band called Touché with his three friends: Luke Blanchard, Randy Leyva, and Ross Burrows.2010-től, Kiowa van egy zenekar Touche a három barátja: Lukács Blanchard, Randy Leyva, és Ross Burrows

Alex Meraz (Paul)

Született: 1985. január 10.
Születési hely: Mesa, Arizona,USA

Élet rajz
 Amerikai táncos, színész és harcművész . Meraz played a hot-tempered  werewolf named Paul in the film New Moon , the sequel to 2008's Twilight . Meraz játszott indulatos  nevű vérfarkas Pál a film New Moon , a folytatás a 2008 az alkony .


Meraz claims indigenous Mexican heritage from the P'urhépecha people.He attended the New School for the Arts , and is an avid painter and illustrator.He is married to his Vietnamese-American wife, Kim. Meraz állítja a mexikói bennszülött örökség a P'urhépecha emberek. Ő részt vett a New School for Arts ,és egy mohó festő és illusztrátor.Felesége a vietnami-amerikai felesége, Kim . They have a son named Somak. Van egy fia, Somak.

Filmjei
2005  Új Világ:Core Warrior
2007  Két szesz, egy utazás:Luke
"Dancing with Spirit"-Itt a Földön: táncos
2009 American Experience :Harcos
 A Twilight Saga: New Moon :Paul
 2010 A Twilight Saga: Eclipse:Paul

Bronson Pelletier (Jared)

Született: 1986. december 31.
Születési hely: Kanada

Élet rajz
kanadai színész, legismertebb szerepe a Jack Sinclair renegadepress.com (2007), és az ő szerepét a New Moon .

He also had roles in Art Zone and Dinosapien . Ő is volt szerepe az Art Zone és Dinosapien . Pelletier played Jared, a Quileute werewolf, in New Moon , the sequel to Twilight , and reprised his role in Eclipse , the sequel to New Moon . Pelletier Jared játszott, a Quileute vérfarkas, a New Moon , a folytatás a Twilight , és reprized játszott szerepét Eclipse , a folytatás a New Moon . Both New Moon and Eclipse were filmed in Vancouver , Canada . Mind a New Moon és Eclipse vették fel a Vancouver , Kanada .

Pelletier is of Plains Cree , or Métis descent. He has four brothers. Pelletier van az Alföld Cree , vagy a Metis származású.Ő négy testvér. He recently travelled to New Zealand and Denmark to promote New Moon which was a very successful trip, landing many interviews and getting fans excited as he attended the Armageddon Expo in Auckland and the Collectormania in Copenhagen. Nemrég utazott Új-Zéland és Dánia előmozdítása New Moon , amely egy nagyon sikeres út, leszállás sok interjú, és egyre rajongók izgatott, mint járt Armageddon Expo Auckland és a Collectormania Koppenhágában.

Filmjei
2010A Twilight Saga: Eclipse:Jared
2009 A Twilight Saga: New Moon: Jared
2007 renegadepress.com: Jack Sinclair
2005 Dinosapien: Kit Whitefeather

Michael Sheen (Aro)

Született:1969. február 5.
Születési hely: Newport , Wales , Egyesült Királyság

Élet rajz
egy walesi film és színpadi színész . Having worked with screenwriter Peter Morgan on five films,  Sheen has become known for his portrayals of well-known public figures: Tony Blair in The Deal , The Queen , and The Special Relationship , David Frost in the stage production and film version of Frost/Nixon , and football manager Brian Clough in The Damned United . Dolgozott a forgatókönyvíró Peter Morgan öt filmek,  Sheen vált híressé vált képek a jól ismert közéleti személyek: Tony Blair az a Deal , A királynő , és a különleges kapcsolat , David Frost a termelési szakaszban , és film változatban A Frost / Nixon, és a Football Manager Brian Clough a The Damned United .

Christopher Heyerdahl (Marcus)

Élet rajz
Christopher Heyerdahl Kanadában született, de félig norvég származású. A színész ezidáig jelentős tv sorozatokban és mozifilmekben kapott szerepeket. Szerepelt a Csillagkapu: Atlantisz című sci-fi sorozatból Halling és Todd, a Lidérc parancsnok szerepében, a Csillagkapu című sorozatból Pallan szerepében (Javítások) és a Smallville című tv sorozatból Zor-El szerepében. Epizódszerepe volt az Alkonyat – Újhold című filmben.


Legutóbbi szerepei a Sanctuary – Génrejtek című sci-fi sorozat, illetve a 2011-es Alkonyat – Hajnalhasadás

Jamie Campbell Bower ( Cairus)

Született: 1988. november 22.
Születési hely: London , Anglia , Egyesült Királyság

Élet rajz
Egy angol színész, aki Legismertebb szerepe Anthony Hope-ban Tim Burton 's Sweeney Todd: The Demon Barber a Fleet Street és az ő szerepe Caius a The Twilight Saga: New Moon . He is set to appear as Gellert Grindelwald in Harry Potter and the Deathly Hallows . Ő meg megjeleníteni Gellért Grindelwald a Harry Potter és a Halál ereklyéi .


Háttér
Bower is from London. His mother, Annie, is a music manager, and his father, David, works for the Gibson Guitar Corporation . He attended Bedales and is a former member of the National Youth Music Theatre .He began his professional career when friend Laura Michelle Kelly , who also appears in Sweeney Todd , recommended him to her agent. Bower van Londonból. Édesanyja, Annie, egy zenei menedzser, és apja, David művek, a Gibson Guitar Corporation .járt Bedales , és a korábban tagja volt a National Youth Music Theatre . kezdte profi karrierjét, ha barátom Laura Michelle Kelly , aki szintén szerepel a Sweeney Todd, ajánlotta neki, hogy ő képviselője. In addition to acting, he is also the lead singer in the band The Darling Buds. Campbell Bower was a full-time model with Select Model Management in London. Mellett jár, ő is az énekes a zenekar a Darling Rügyek. Campbell Bower volt főállású modell kiválasztása Model Management Londonban.

Színészi karrier
He played Rocker in the film RocknRolla and Jack in Winter in Wartime ( Oorlogswinter ). Játszott Rocker a film Spíler és Jack a téli háború idején (Oorlogswinter).

Campbell Bower stars in the 2009 remake of the series The Prisoner as Number 11-12.  In 2009, he played Volturi member Caius in the film New Moon alongside Michael Sheen, who played the Volturi leader Aro.He is also set to appear as the younger version of Gellert Grindelwald , the dark wizard defeated by Albus Dumbledore in the 2010 and 2011 adaptions of Harry Potter and the Deathly Hallows . Campbell Bower csillagok a 2009-es remake-sorozat A fogoly a szám 11-12. 2009-ben játszott Volturi tagja Caius a filmben New Moon mellett Michael Sheen, aki játszott a Volturi vezetője Aro.Ő is beállítható, hogy úgy tűnik, mint a fiatalabb változatát Gellért Grindelwald , a sötét varázsló vereséget Albus Dumbledore a 2010-es és 2011-módosításokat, a Harry Potter és a Halál ereklyéi .

Magánélete

In 2010, Campbell Bower was confirmed to be dating to actress and fellow Harry Potter co-star Bonnie Wright and is rumored to be engaged to her as well, although Bonnie denied this claim. 2010-ben, Campbell Bower megerősítést nyert, hogy a terhére színésznő és a szintén a Harry Potter társ-star Bonnie Wright , és a pletykák, hogy eljegyezte őt is, de Bonnie tagadta ezt az állítást.

Dakota Fanning (Jane)

Született: 1994. február 23.

Születési hely: USA, Georgia, Conyers
Születési név: Hannah Dakota Fanning

Élet rajz
Ötévesen szerepet kapott egy Tide (mosópor) reklámban, ahova több ezer esélyes jelentkezőből választották ki. Ezt több kisebb TV-sorozatban történő vendégszerep követte, pl.: Jóbarátok, Kerge város, CSI, Vészhelyzet. A Vészhelyzetben egy leukémiás lányt játszott. Dakota saját bevallása szerint ez volt az egyik legkedvesebb szerepe, melyről így nyilatkozott: „I played a car accident victim who has leukemia. I got to wear a neck brace and nose tubes for the two days I worked.” – Egy leukémiást játszottam, aki egy autószerencsétlenség áldozata lett. A két nap alatt, amíg dolgoztam, egy nyakmerevítőt és orrtöméseket viseltem. – Későbbi sikerei után a Taken (Harmadik típusú emberrablások) sci-fi sorozatban kapott főszerepet.

Cameron Bright (Alec)

Született: 1993. január 26.
Születési hely: Kolunbia,Kanada
Születési név: Cameron Douglas Crigger Bright

Élet rajt
Bright született Victoria, British Columbia ,  a középső neve, "Douglas" anyai nagyapja után kapta.

Bright's first acting job was in a commercial for Telus , which was soon followed by a guest appearance on the television series, Higher Ground He subsequently appeared in several minor roles in made-for-television films, and was credited as "Cameron Crigger" for his roles (from the 2000 television movie, The Christmas Secret , to an episode of Night Visions ). Fényes első eljáró munkát egy reklám Görgetés lefelé , amit hamarosan követ a vendég megjelenése a televíziós sorozatok, Higher Ground .Később feltűnt néhány kisebb szerepet készült-a-televíziós filmek, és írták jóvá, mint " Cameron Crigger "az ő szerepe (a 2000-es televíziós film, a karácsony titka, hogy egy epizód a Night Visions ).

After a supporting part in The Butterfly Effect , Bright's first major role was in Godsend , a horror film co-starring Robert De Niro ; the film was released in April 2004 to mixed reviews. Után a támogató részt a Pillangó-hatás , a Bright első jelentős szerepe volt az áldás , a horror filmek közös főszereplő Robert De Niro , a film megjelent 2004 áprilisában a vegyes kritikákat. In his next film, Birth , he played a ten-year-old boy who claims to be the reincarnation of a woman's ( Nicole Kidman ) deceased husband. A következő filmjét, Születés , játszott egy tíz éves fiú, aki azt állítja, hogy a reinkarnáció egy nő ( Nicole Kidman ) elhunyt férjét. Two scenes within the movie sparked controversy and drew media attention to Bright. Két jelenet a film indított vitát , és felhívta a figyelmet a média a Bright. In one scene, Bright and Kidman's characters kiss; in the other, the two share a bathtub. Az egyik jelenetben, Bright és Kidman a karakterek csókja, a másik, a két osztozik egy kád. The actors wore flesh-colored swimsuits in the bath scenes and were never really naked, though this wasn't known at the time. A színészek viseltek testszínű úszók a fürdő jelenetek és soha nem volt igazán meztelenül, bár ez még nem volt ismert abban az időben. In addition, the two actors were never filmed together in the same room at the time of the bathtub scene.Ezen felül, a két színész soha nem forgattak együtt egy szobában idején a kád jelenet.

Bright was the second choice to play Klaus Baudelaire in the film Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events .He was instead cast in several Hollywood films, all of which were released in 2006, including Thank You for Smoking , Ultraviolet , and the action-thriller named Running Scared (starring Paul Walker ). Fényes volt a második választás játszani Klaus Baudelaire a film Lemony Snicket's A balszerencse áradása . [1] volt, hanem leadott több hollywoodi filmek, amelyek mindegyike is megjelent 2006-ban, beleértve a Thank You for Smoking , ultraibolya és a akció-thriller nevű Running Scared (rendező Paul Walker ). He also starred in X-Men: The Last Stand , where he played the mutant Leech , who has the mutant antibody. Ő is szerepelt X-Men: The Last Stand , ahol játszott a mutáns Pióca , aki a mutáns antitest.

He appeared in the TV series The 4400 in the episode " The Wrath Of Graham " as a high school student named Graham Holt who develops an ability after injecting himself with Promicin . Ő meg a TV sorozat 4400 -ban az epizód " The Wrath of Graham ", mint a középiskolás diák nevezett Graham Holt, aki fejleszti az injekció beadása után képes magát Promicin . He has also played a host carrier for a cure for humanity in more than one movie. Ő is játszott a házigazda fuvarozó gyógyítja az emberiség több mint egy film.

Bright played the Volturi vampire Alec, twin brother to Dakota Fanning 's character Jane, in the 2009 film New Moon . He reprised his role as Alec Volturi in Eclipse , based on the third book in the Twilight series. Bright játszott a Volturi vámpír Alec, ikertestvére a Dakota Fanning 's karakter Jane, a 2009-es film New Moon .Ő reprized játszott szerepéről Alec Volturi az Eclipse alapján a harmadik könyv a Twilight sorozat.


Rachelle Lefevre (1-2-ben Victoria)

Született: 1979. február 1.
Születési név: Rachelle Marie Lefevre
Születési hely: Kanada

Élet rajz
Egy sushi bárban, Westmount-ban pincérnőként dolgozott amikor, egy törzsvendég segített neki bejutni a Student Bodies, egy televíziós sorozat meghallgatására. A szerepet nem kapta meg, de visszahívták egy másik sorozat szereplőválogatására, a Big Wolf on Campus-éra, amiben megkapta Stacey Hanson szerepét 1999-ben. Játszott a a George Clooney által rendezett Confessions of a Dangerousben, a 2003-as Hatley High című romantikus komédiában. 2004-ben Kaliforniába költözött, és szerepet kapott a Chazz Palminteri által rendezett Karácsony című filmben, majd a Nézz az égre! című filmben, melyben Penelope Cruz és Charlize Theron partnere volt.


Epizódszerepeket játszott a: Bűbájos boszorkákban (Olivia Callaway), a Largo Winchben (Catarina), a Dr. Csontban (Amy Morton), a Veronica Marsban (Marjorie), a CSI: New York-i helyszínelőkben (Devon Maxford) és több más sorozatban.

Bryce Dallas Howard ( 3-ban Victoria)

Született: 1981. március 2.
Születési hely:

Élet rajz
Fogant a Dallas, Texas - forrása az ő második neve - Howard-ban született Los Angelesben , a lánya, Cheryl ( született Alley), író, és a hollywoodi színész- rendező Ron Howard . Her paternal grandparents were actors Jean Speegle Howard and Rance Howard and her uncle is actor Clint Howard ; her godfather is actor Henry Winkler , who co-starred on Happy Days (1974) with her father. Apai nagyszülei is színészek Jean Speegle Howard és Rance Howard és nagybátyja a színész, Clint Howard , a keresztapja a színész Henry Winkler , aki együtt játszott a boldog, szép napok (1974) az apjával. Two of her hobbies were writing and basketball. Két lány hobbija írtak és a kosárlabda.


Howard and her younger sisters, twins Jocelyn Carlyle Howard and Paige Carlyle Howard (b. 1985), and their younger brother, Reed Cross Howard (b. 1987), were raised away from the world of show business. Howard és az ő húga, Jocelyn Carlyle Howard ikrek és Paige Carlyle Howard (b. 1985), és öccse, Reed Cross Howard (b. 1987), emelték el a világ a show business. Their parents didn't allow them access to television and instead encouraged reading, outside play, and hobbies. Szüleik nem tette lehetővé számukra, hogy a televízió és inkább ösztönözni olvasás kívül játszanak, és a hobbi. Nevertheless, all four Howard children can be seen as extras in some of their father's films, such as in 1999's EDtv . Ennek ellenére, mind a négy gyermek Howard látható a többlet egyes apjuk filmjeit, mint például a 1999-es EDTV . In an appearance on The Tonight Show with Jay Leno , Howard mentioned that she and her siblings were babysat by family friend Tom Cruise on several occasions. A megjelenést a The Tonight Show with Jay Leno , Howard megemlítette, hogy ő és testvérei is babysat a család barátja Tom Cruise több alkalommal.

She was raised in Greenwich, Connecticut , where she graduated from Greenwich Country Day School in 1996. Volt nevelkedett Greenwich, Connecticut , ahol elvégezte a Greenwich Country Day School 1996-ban. When she was in ninth grade at Greenwich Country Day School, she performed as Miss Adelaide in the musical Guys and Dolls , and in a variety show with her own unique version of Leiber and Stoller 's "I Am A Woman." Mikor volt a kilencedik osztályos a Greenwich Country Day School, ő végzett a Miss Adelaide-ban a zenei Guys and Dolls , valamint a különböző show-val saját egyedi változatát Leiber és Stoller "s", hogy nő vagyok. " She later attended Byram Hills High School in Armonk , New York, where she performed in a number of shows on their stage, and graduated in 1999. Később részt vett Byram Hills High School -ban Armonk , New York, ahol végre egy sor azt mutatja, hogy a színpadon, és 1999-ben diplomázott. Howard also attended Stagedoor Manor , a performing arts camp in upstate New York, with one of her good friends: actress Natalie Portman . Howard is részt vett Stagedoor Manor , egy előadóművészeti táborban New Yorkban, az egyik lány a jó barátok: színésznő, Natalie Portman . After graduating from high school, Howard studied at New York University 's Tisch School of the Arts for three years, during which time she also attended the Stella Adler Conservatory, The Experimental Wing, and International Theatre Wing in Amsterdam . During her schooling, Bryce took part in the concept recording of the Broadway-bound musical A Tale of Two Cities .She graduated with her BFA in Drama in 2003. Miután elvégezte a középiskolát, Howard tanult a New York University 's Tisch School of Arts a három év, amely idő alatt ő is részt vett a Stella Adler Konzervatóriumban, a kísérleti Wing, és a Nemzetközi Színházi Wing az amszterdami .során neki iskoláztatás, Bryce részt vett a koncepció rögzítése a Broadway-musical kötött A Tale of Two Cities .diplomáját vele BFA a dráma 2003-ban. Howard is also an alumna of the Steppenwolf Theatre Company 's prestigious School at Steppenwolf in Chicago, and of The Actors Center in New York City.During her time in New York, Howard was also a member of downtown theater company Theater Mitu , in residence at New York Theatre Workshop , who are known for their daring and stunning exploration of theatrical forms. Howard szintén alumna a Steppenwolf Theatre Company 's tekintélyes Iskola Steppenwolf Chicago, és a szereplők Center New Yorkban.  tartózkodása alatt New Yorkban, Howard is tagja volt a belvárosi színtársulat Színház Mitu , a lakóhely szerinti New York Theatre Workshop , akik ismertek merész és lenyűgöző színházi formák feltárása.


Cam Gigandet ( Jams)

Született:1982.augusztus 16.
Születési név: Cam Joslin Gigandet
Születési hely: Washington

Élet rajz
2003-ban, Gigandet megnyerte élete első szerepét, és leadta TV debütált az ő ábrázolása Mark Young a negyedik évad CSI: Crime Scene Investigation . His other television credits include The Young and the Restless , Jack & Bobby and The OC , where he played Kevin Volchok. A többi televíziós hitelek közé tartozik a fiatal és a nyugtalan , Jack & Bobby és a The OC , ahol játszott Kevin Volchok.

He also starred in the film Mistaken in 2004, Who's Your Caddy? in 2007, and both Never Back Down and Twilight in 2008. Ő is játszott a filmben téves 2004-ben, Ki Your Caddy? 2007-ben, és mind a Never Back Down és a Twilight 2008-ban. Gigandet has a number of newer film roles, including The Unborn and Making Change . Gigandet számos újabb filmszerepe, többek között a magzat és a Making módosítása .

In 2008, Gigandet was honored with several awards, including the "One to Watch" award received at the 10th Annual Young Hollywood Awards. 2008-ban, Gigandet megtiszteltetés volt több díjat, köztük a "One to Watch" díjat kapott a 10. éves Young Hollywood Awards. He also shares a MTV Movie Award with co-star Sean Faris for "Best Fight" from the movie Never Back Down . Ő is osztja az MTV Movie Award-val együtt-star Sean Faris a "Legjobb harc" a film Never Back Down. His latest accomplishment is the "Rising Male Star of the Year" award, given to him by Home Entertainment. A legújabb megvalósítása a "Rising Star férfi of the Year" díjat, adott neki Home Entertainment. In 2009 he won his second MTV Movie Award for "Best Fight" from the movie Twilight . 2009-ben megnyerte a második MTV Movie Award "Legjobb harc" a film Twilight . He portrayed Hicks in the historial thriller Priest .Ő alakította Hicks a historial thriller pap .

Gigandet will star alongside Christina Aguilera , Eric Dane , and Cher in Aguilera's film debut Burlesque , which began filming in November 2009.Gigandet majd csillag mellett Christina Aguilera , Eric Dane , és Cher a Aguilera filmjében debütált Burlesque kezdődött forgatás 2009 novemberében.


Edi Gathegi ( Laurent)
 
Született: 1979. március 10.
Születési név: Edi Mue Gathegi
Élet rajz
Bár született Nairobiban , Kenya , Gathegi nőtt fel, Albany , Kalifornia . Mivel a be nem jelentett hallgató a University of California, Santa Barbara , aki jobban érdekelt a játék a kosárlabda, és jó, igaz amíg megsérült a térde ; Ez zuhant rá egy depressziós így kezdte színészi osztály egy "egyszerű persze". That is where he discovered his love for acting. Afterwards, he attended the Tisch School of the Arts at New York University for a graduate school acting program. Gathegi's career began in theatre,and his stage credits include Two Trains Running at the Old Globe Theatre , As You Like It , Twelfth Night , Othello , A Midsummer Night's Dream , and Cyrano de Bergerac , among others.  Ez ahol felfedezte, hogy szereti a színészetet.Ezt követően részt vett a Tisch School of a Művészetek a New York-i Egyetemen a doktori iskolában működő program. Gathegi karrierje kezdődött színház,  és a színpadi hitelek közé Two Trains Running az Old Globe Színház , Ahogy tetszik , Vízkereszt , Othello , Szentivánéji álom , és a Cyrano de Bergerac , többek között.